top of page

Informacions pràctiques / Informaciones prácticas / Practical information

El BARIDÀ

El Baridà és una subcomarca del Pirineu Català que avarca poblacions de les comarques Alt Urgell i Cerdanya. Dins el Baridà hi ha cinc municipis de l'Alta Urgell (Cava, Arsèguel i El Pont de Bar) que junts comprenen tretze unitats poblacionals. També el conformen dos municips de la Cerdanya (Martinet i Montellà i Lles de Cerdanya) amb deu unitats poblacionals adjuntes. 

Toloriu és un dels vuit pobles i unitats poblacionals del municipi d'El Pont de Bar, que pertany a la província de Lleida

El Baridà es una subcomarca del Pirineo Catalán que abarca poblaciones de las comarcas Alt Urgell y Cerdanya. Dentro del Baridà hay cinco municipios del Alt Urgell (Cava, Arsèguel y El Pont de Bar) que juntos comprenden trece unidades poblacionales. También lo conforman dos municipios de la Cerdanya (Martinet y Montellà y Lles de Cerdanya) con diez unidades poblacionales adjuntas.

Toloriu es uno de los ocho pueblos y unidades poblacionales del municipio de El Pont de Bar, que pertenece a la província de Lleida.

Com arribar? // ¿Cómo llegar?

bottom of page